Wednesday, 23 Apr 2014

Lirik Sholawat Padang Bulan Habib Syech Assegaf

Allahumma sholli wa sallim ‘ala

Sayyidina wa maulana muhammadin

‘Adada ma bi’ilmillahi sholatan

Daimatan bidawami mulkillahi

 

Padang bulan, padange koyo rino

Rembulane sing awe-awe

Ngelengake ojo turu sore

Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore

 

*) Allahumma sholli wa sallim ‘ala

Sayyidina wa maulana muhammadin

‘Adada ma bi’ilmillahi sholatan

Daimatan bidawami mulkillahi

 

 

Jaman kepungkur, ono jaman jaman buntutan

Esuk-esuk rame rame buru ramalan

Gambar kucing dikiro gambar macan

Bengi diputer ser, bengi diputer metu wong edan

 

*)

 

Kurang puas, kurang puas buru ramalan

Wong ora waras, wong ora waras dadi takonan

Kang ditakoni ngguyu cekaka’an

Jebul kang takon, jebul kang takon wis ketularan

 

*)

 

Lamun wong tuwo kliru mimpine

Alamat bakal getun mburine

Wong tuwi loro kundur ing ngarso pengeran

Anak putune rame rame rebutan warisan

 

*)

 

Wong tuwo loro ing jero kubur akeh kang susah

Sebab mirsani putro putrine ora ngibadah

Kang diarep2 yoiku turune rohmat

Jebul kang teko nambahi fitnah

 

*)

Pencarian terakhir:
About "Lirik Sholawat Padang Bulan Habib Syech Assegaf" Reviewed By adimaz

This Is Article About Lirik Sholawat Padang Bulan Habib Syech Assegaf was posted on have 5 stars rating.

Tagged with: , , , ,

Related post to "Lirik Sholawat Padang Bulan Habib Syech Assegaf"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Interserver